TAKE AWAY MENU

Vrijdag 27/11 tussen 15u en 17u

 Zaterdag 28/11 tussen 15u en 17u

Zondag 29/11 tussen 11u en 13u

Bestellen kan daags voordien, afhaling zondag liefst voor vrijdagavond 20 u VIA INFO@HOFTERZIELBEEK.BE

 

 

VOORGERECHTEN

  • Vitello tonato/ little gem/ kerstomaat € 14
  • ½ Kreeft gegrild met kruidenboter en Parmezaan crumble € 20
  • Champignon crème soep € 5 per 1/2L

HOOFDGERECHTEN

  • Choucroute garnie met natuuraardappel € 21
  • Meatballs in tomatensaus met puree of pasta € 17  kids € 12
  • Bouillabaisse uit Marseille (pernod-look-croutons-rouille) € 24.50

DESSERT

  • Flensjes met appel en calvados € 7
  • Panna cotta van koffie met baileys caramel € 5.50

DRANKEN

  • Al onze wijnen, cava’s en champagne kan u verkrijgen.
  • Ons Zielbeekske (bier) € 2.75 st

OPWARMEN GERECHTEN

  • ½ kreeft: +/- 20 minuten op 180°
  • Choucroute : +/- 30 minuten op 185° afgedekt of microgolfoven onder deksel ( wel kijken of uw microgolfoven tegen aluminium kan !!!!!!
  • Meatballs : microgolfsoven of oven op 185° +/- 20 minuten. pasta of puree in de microgolfoven
  • Bouillabaisse : opwarmen in een pot op vuur, vis en schaaldieren toevoegen als het warm is en nog enkele minuutjes mee opwarmen.
  • Flensjes : +/- 5 minuten op 185°, appeltjes in calvados saus microgolfoven

 

 

TAKE AWAY KERSTMENU
Afhaal op 24/12/2020

Tussen 14u en 17u

Te bestellen voor 14/12 INFO@HOFTERZIELBEEK.BE

 

 

HAPJES

  • Mini muffin gevuld met boursin en groentjes *
  • Beefburger
  • Glaasje met zalmmousse
     

SOEP

  • Geroosterde pompoen/ pompoenpitten/ truffelroom

VOORGERECHTEN

  • Taartje van boterdeeg met kalfszwezerik & ganzenlever/ jus van oude porto
    Of
  • Ravioloni van kreeft met coquille/ groene asperge/ schaaldierenjus
    Of
  • Burrata/ aubergine/ balsamico/ rode biet /szechuanpeper *

HOOFDGERECHTEN

  • kalkoenroulade/ witloof/ appel/ veenbessen/ rozemarijn krieltjes/ rode wijn saus
    Of
  • Tongrolletjes/ grijze garnalen/ winterprei/ tomaat/ champagnesaus
    Of
  • Strozzapreti met boschampignons/ knolseder/falafel *
     

DESSERT

  • DE KERSTMAN gevuld met witte chocolade en rode vruchten
    Of
  • Kaasplankje met vijgencompot en vruchtenbrood *
     

Brood en boter inclusief
 
Menu 3 gangen € 43 zonder soep
Menu 4 gangen € 50 met soep
Volledig menu inclusief hapjes € 60

* Vegetarische gerechten

 

Samen, Ontdekken, Genieten



Wij leveren nu ook aan bedrijven.
 

 
 

 


 

Tevreden klanten: