TAKE AWAY
Vrijdag 15/01 tussen 15u en 17u
Zaterdag 16/01 tussen 15u en 17u
Zondag 17/01 tussen 11u en 13u
Bestellen kan daags voordien tot 18u, bestellingen voor zondag liefst bestellen voor vrijdagavond 18u VIA INFO@HOFTERZIELBEEK.BE
VOORGERECHTEN
- Carpaccio van rund/ truffelmayo/ aardpeer € 14
- Terrine van eendenlever, vijgencompote en brioche € 16
- Aardappelsoepje met gerookt spek en croutons € 9 / 1 L
HOOFDGERECHTEN
- Fusilli Carbonara ‘’Smoked duck’’ en zoete ajuin € 18
- Everzwijnragout/ veenbessen saus/ vergeten groenten/ gratin € 22
- Fish & chips: Gepaneerde witte vis/ zoete aardappelpartjes/ verse tartaar/kropsla met erwten € 18
DESSERT
- Charlotte bavarois van vanille en kokos € 7.50
- Kaasschotel € 10.00
DRANKEN
- Al onze wijnen, cava’s en champagne kan u verkrijgen aan democratische prijzen
- Ons Zielbeekske (bier) € 2.75 st
Zielbeekse Valentine Box
Afhaal op 12/13 februari van 15u tot 17u
14 februari van 11u tot 13u
TE BESTELLEN VOOR 10 FEBRUARI
Apero
- Cosmopolitan Cointreau (suppl € 4.50)
Voorgerecht
- Carpaccio van skrei/ ganzenlever/notenolie en kaviaar van soja
Soep
- Vurige rode tomaten velouté met bieslook en zure room
Hoofdgerecht
- Surf & Turf van kalfslende en gamba/broccolini/wortel/aardappelblinis en cognacroom
Dessert
- Gevuld hart met framboos en chocolade; 3 gangen € 36, 4 gangen € 45 (met soep)
Samen, Ontdekken, Genieten
Wij leveren nu ook aan bedrijven.