Hoofdgerechten

VLEES
Steak Belgisch wit-blauw 250 gr / koolsla / saus naar keuze € 23.50
Filet pur Ierse 250 gr / koolsla / saus naar keuze € 32.00
Steak tartaar klassieke bereiding € 22.00
Spare ribs/koolsla/mango-ananas mayo € 21.00
Kalf zwezerik krokant gebakken/ witloof/ champignon saus € 31.00
Iberico varkenshaas/seizoen groenten/saus naar keuze € 23.00
Vol au vent € 18.50
Vol au vent "Royal" (met zwezeriken) € 24.50
Vol au vent "Royal de luxe" (met zwezeriken en grijze garnalen) € 29.00
VIS
Zalmfilet/ seizoen groenten/ grijze garnalen/ mosterdsaus/ puree € 24.00
Vis gratin: 3 soorten vis/ gamba/ schaaldieren roomsaus € 28.00
Scampi balletjes/ kokosroom/ citroengras/ rode curry € 24.00
Vissoep/rouille/croutons € 25.00