Hoofdgerechten

VLEES
Steak Belgisch wit-blauw 250 gr - saus naar keuze € 21.50
Filet pur Ierse 250 gr - saus naar keuze € 33.00
Paarden entrecote 300 gr - saus naar keuze € 28.50
Kalf zwezerik krokant gebakken - witloof - saus naar keuze € 33.00
Vol au vent € 18.75
Vol au vent "Royal" (met zwezeriken) € 26.00
Vol au vent "Royal de luxe" (met zwezeriken en grijze garnalen) € 29.00
VIS
Zalmfilet "Dugleré" (witte wijn saus - champignons - tomaat - grijze garnalen) € 25.00
Kabeljauw - natuur aardappel - hollandaise - kappertjes € 28.50
Scampi balletjes - lookroom € 24.00
PASTA
Lasagne - burrata - zuiderse groenten € 17.50
Spaghetti Bolognaise ( verse pasta) € 15.00
SALADE
Caesar salade € 23.00
Salade geitenkaas - appel - pancetta € 23.00
Salade vegetarische geitenkaas € 21.00